Poiščite želeni izdelek:

DONIRAM 50 eur društvu UP- ornik - 4000 T

DONIRAM 50 eur društvu UP-ornik - 4000 T

Društvo UP-ornik je društvo, ki predvsem pomaga socialno najranljivejšim skupinam prebivalstva. Društvo že od začetka ljudem pomaga predvsem s prehranskimi boni, ki jim jih podarjamo skupaj z vami. Društvo bone razdeli tistim, ki topel obrok najbolj potrebujejo.

Društvo UP-ornik pa socialno ogroženim ljudem plačuje tudi položnice - elektriko, ogrevanje, tekoče obratovalne stroške. Po besedah društva so največji problem dolgovi, ki nastanejo zaradi izjemno nizkih prejemkov in ljudem grozi deložacija oziroma brezdomstvo. Tukaj pa na pomoč priskočijo UP-orniki, ki s pomočjo prostovoljnih prispevkov poravnajo dolgove in s tem rešijo dom in bivanje.

Temu klicu po pomoči se skupaj z vami pridružujemo tudi mi – za Društvo UP-ornik in socialno najbolj ogrožene ljudi lahko z darilnimi točkami donirate znesek v višini 20, 40 ali 50 evrov, ki jih bo nato naše podjetje doniralo gospodu Borisu Krabonji, humanitarnemu aktivistu in ustanovitelju gibanja UP-ORNIK. Donirana sredstva bodo v sklopu društva preusmerjena tja, kjer je situacija tako slaba, da lahko ljudje izgubijo dom. S temi sredstvi bodo pomagali plačati tekoče položnice in tako rešiti kar se da veliko ljudi.

Ker nam je mar.


Dodatne vsebine

Razvrsti po: Šifri izdelka Ceni
Šifra izd. Opis Enota Zaloga
Dobava
Cena brez DDV Cena z DDV Nakup
MP-B2BDP-074 DONIRAM 50 eur društvu UP-ornik kos 0
1 dan
4000 T

Navedeni roki dobave so standardni in veljajo v primeru, da ima proizvajalec blago v zalogi.
Rok dobave »1 - 3 dni« pomeni, da je blago v zalogi in dobavljivo takoj.
Dobavni roki ne veljajo v primeru terminskih dobav.
Zaloga je zgolj informativne narave.
* Do odprodaje zalog.